Genova Oil & Service - Transport Marfa

este o companie de transport infiintata in 2006,cu capital privat integral romanesc, specializata in servicii profesionale de logistica si transporturi rutiere nationale si internationale de marfuri,in regim F.T.L. si L.T.L. atat in tarile din Uniunea Europeana, cat si in spatiul extra comunitar. Tenacitatea, perseverenta si seriozitatea in conducerea afacerii au dus la o crestere constanta a capacitatilor logistice, pozitionandu-ne constant, in ultimii 7 ani,in topul companiilor de transport. Am reusit sa inchegam de-alungul timpului o echipa de lucru tanara, ambitioasa, dedicata, dornica de a rezolva provocarile acestui sector de activitate. Activitatea se bazeaza pe norme interne clare si precise, specializarea si profesionalismul echipei noastre aducand beneficii majore partenerilor nostri. Pe baza experientei acumulate am solutionat cu succes problemele ridicate de acest mediu de afaceri, reusind sa dezvoltam lucruri minunate impreuna cu partenerii nostri de business. Am concentrat toata viziunea, valorile si principiile noastre in motto-ul care ne defineste “ BUILDING THE WORLD OF TRANSPORT “ . De aceea dorim sa devii partenerul nostru de incredere !!! Esti important pentru noi !!!!

PARC LOGISTIC :

Am investit constant in calitatea parcului nostru auto,fiind pe deplin convinsi ca performanta ,fiabilitatea si calitatea parcului auto reprezinta un respect aratat clientilor nostril dar si beneficiarilor finali ai transportui.Parcul nostrum auto cuprinde 30 de autotractoare euro VI,18 autotractoare euro V marca Mercedessi Milan,completate de 38 prelate mega cu inaltimea interioara de 2,80m si 90 mc.
Prelatele beneficiaza de cele mai noi standard de securitate prin certificatele XL dar si de celelalte dotari esentiale pentru desfasurarea unui transport efficient,rapid ,sigur si fara intreruperi asupra timpilor de transport.Completam cu 5 camioane de 7,5 T si 5 sprintere de 1,5 T pentru a asigura o maxima elasticitate si rapiditate in colectarea sau livrarea marfurilor dumneavoastra.

Genova Oil & Service - Transport Marfa

In functie de caracteristicile marfii, stabilim impreuna cu d-voastra criteriile transportului, pentru a alege cea mai buna solutie in ceea ce priveste durata transportului precum si costul acestuia. Va asiguram transportul tinand cont de caracteristicile marfii:lungime, inaltime, greutate,latime si nu numai.
Daca timpul alogat transportului este important pentru dumneavoastra va punem la dispozitie transport marfa in regim expres, asigurandu-va un transport rapid in conditii optime de tranzit si cost.

ORIUNDE SI ORICAND IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL :

Beneficiem de cele mai noi si moderne tehnologii de urmarire/monitorizare prin satelit datorita unor investitii majore in programe profesionale de tracking. Serviciile WEBEYE si FLEETBOARD ne stau la dispozitie pentru a va oferi o experienta de transport profesionala,bazata pe transparenta ,acuratete si informatie rapida. Vei sti in cel mai scurt timp raspunsul la intrebarile: UNDE,CAND SI LA CE ORA?
Si cum nimic nu este perfect in viata aceasta,avem o asigurare C.M.R.de 1.000.000 euro pregatita sa preia orice risc de avariere,pierdere sau furt. Serviciul de „Insurance” este oferit printr-un asigurator extern care iti garanteaza despagubirea in cel mai scurt timp.

IN SUS