CONTACT RAPID

Sunati acum pentru orice informatii doriti

Dep.Office : + 40 735 169 450
Dep.Logistica : + 40 735 169 450

PARC LOGISTIC

Logistica este gestionarea fluxului de marfuri intre punctul de origine si punctul de destinatie, in scopul de a satisface cerintele clientilor sau ale corporatiilor. Aceasta se ocupa de-a lungul productiei si desfacerii cu organizarea, reglarea, prezentarea si optimizarea proceselor de trafic de informatii, de mijloace financiare, de energie, de bunuri si de personal.

Logistica inseamna sa ai obiectul potrivit, la locul potrivit, in momentul potrivit.

Integrarea logisticii in activitatea companiei este diferita de la firma la firma si tine seama de caracteristicile specifice intreprinderii si produselor acesteia. Structura organizationala a logisticii difera intre firme, dar importante sunt eficienta si operativitatea sistemului logistic.Societatea noastra detine un depozit logistic de 1000 mp, la sediul societatii noastre, deservit cu personal calificat si autorizat I.S.C.I.R., secondat de motostivuitoare de mare capacitate. Depozitulpoate fi folosit ca depozit de tranzit sau pentru operatiuni de transbordare marfuri.

PARC LOGISTIC & PARC AUTO : PERFORMANTA, FIABILITATE SI CALITATE

Am investit constant in calitatea parcului nostru auto,fiind pe deplin convinsi ca performanta ,fiabilitatea si calitatea parcului auto reprezinta un respect aratat clientilor nostri dar si beneficiarilor finali ai transportui.Parcul nostrum auto cuprinde 30 de autotractoare euro VI,18 autotractoare euro V marca Mercedessi Milan,completate de 38 prelate mega cu inaltimea interioara de 2,80m si 90 mc.

Prelatele beneficiaza de cele mai noi standard de securitate prin certificatele XL dar si de celelalte dotari esentiale pentru desfasurarea unui transport efficient,rapid ,sigur si fara intreruperi asupra timpilor de transport.Completam cu 5 camioane de 7,5 T si 5 sprintere de 1,5 T pentru a asigura o maxima elasticitate si rapiditate in colectarea sau livrarea marfurilor dumneavoastra.

IN SUS