CONTACT RAPID

Sunati acum pentru orice informatii doriti

Dep.Office : + 40 735 169 450
Dep.Logistica : + 40 735 169 450

GENOVA OIL & SERVICE SRL > infiintata in 2006
2016

GENOVA OIL & SERVICE SRL este o companie de transport infiintata in 2006,cu capital privat integral romanesc, specializata in servicii profesionale de logistica si transporturi rutiere nationale si internationale de marfuri,in regim F.T.L. si L.T.L. atat in tarile din Uniunea Europeana, cat si in spatiul extra comunitar. Tenacitatea, perseverenta si seriozitatea in conducerea afacerii au dus la o crestere constanta a capacitatilor logistice, pozitionandu-ne constant, in ultimii 7 ani,in topul companiilor de transport.

2017

Pentru ca imi place si accept oricand provocarea am mers mai departe, diversificand portofoliul de afaceri al companiei cu operatiuni de vanzare carburant in regim en-gros si en-detail, servicii de Inspectii Tehnice Periodice, operatiuni depozitare marfuri generale, activitati complete de diagnoza si reparatii auto.

2017

Am reusit sa inchegam de-alungul timpului o echipa de lucru tanara, ambitioasa, dedicata, dornica de a rezolva provocarile acestui sector de activitate. Activitatea se bazeaza pe norme interne clare si precise, specializarea si profesionalismul echipei noastre aducand beneficii majore partenerilor nostri. Pe baza experientei acumulate am solutionat cu succes problemele ridicate de acest mediu de afaceri, reusind sa dezvoltam lucruri minunate impreuna cu partenerii nostri de business. Am concentrat toata viziunea, valorile si principiile noastre in motto-ul care ne defineste

GENOVA OIL & SERVICE SRL

“ BUILDING THE WORLD OF TRANSPORT “ . De aceea dorim sa devii partenerul nostru de incredere !!! Esti important pentru noi !!!!

IN SUS